Onderhoud


Als gebouwen er eenmaal staan, moet zij ook goed worden onderhouden. Slecht of matig onderhoud betekent immers dat uw kostbare bezit inboet aan leefbaarheid, representativiteit en dus aan waarde. Daarnaast ontstaat er in de loop der tijden altijd behoefte aan aanpassing aan veranderende wooneisen en -omstandigheden. Uiteraard speelt JP Goes - De Hoop hierop in met een uitgebreide dienstverlening op het vlak van (groot)onderhoud en renovatie.

Voor bedrijfspanden
Een gezond pand is een waardevol pand. Dat zult u met ons eens zijn. Toch durven we te stellen dat de meeste ondernemers te weinig oog hebben voor deze vitale kwestie. Het lijkt alsof de 'gezondheid' van bedrijfshuisvesting als een vanzelfsprekendheid wordt gezien. Hoe zit dat met u? Krijgt uw pand wel de aandacht die het verdient? Mocht u daaraan twijfelen, leg deze zorg dan in handen van specialisten zoals Total onderhoud. Zij hebben de deskundigheid die u zoekt en kunnen u veel geld en ergernis besparen.Particulieren


Door een gedegen meerjaren onderhoudsplan op te stellen voorkomt men achterstallig onderhoud aan het gebouw of wonnig . Het risico van waardevermindering van de appartementen wordt hiermee tevens verkleind. Door stelselmatig onderhoud te plegen, komt men niet voor incidentele grote uitgaven te staan. Het betalingsrisico van de woningeigenaar v.w.b. stijging van woonlasten wordt hiermee binnen de perken gehouden.

Indien u onderhoud wilt plegen aan uw bedrijfspand of particuliere woning, we brengen graag een offerte op maat voor u uit.


Offerte aanvragen