Stucadoren


Stucadoren is een hoofdmoot van JP Goes - De Hoop, u kunt er dan ook van uit gaan dat we ons gespecialiseerd hebben op alles wat te maken heeft met stucadoren. Ook gerelateerde werkzaamheden die aansluiten op stuswerkzaamheden kunnen we voor u tot uitvoering brengen in projecten.

Op het gebied van stucwerken kan JP Goes - De Hoop u perfect van dienst zijn. Voor zowel nieuwe als restauratie werkzaamheden kan JP Goes - De Hoop zijn kwaliteiten tot uiting laten komen. We weten wat ons te doen staat, we streven naar kwaliteit.

Stucwerk is dé manier om uw ruwe wand of plafond een prachtige, gladde afwerklaag te geven. Met stucwerk zijn ook uiteenlopende vormen te maken, zoals togen en koepels. Maar in de eerste plaats is vakkundig aangebracht stuc de `finishing touch´ van elke verbouwing! Een goede stuclaag is niet alleen mooi maar ook erg praktisch. Het is vochtwerend, brandvertragend en geeft een extra stuk isolatie aan uw woning. Maar het belangrijkste is dat glad stucwerk uw dagelijkse woongenot bevordert en uw woning sterk in waarde doet stijgen!Techniek


Uitstraling van de afwerkingstechniek biedt u vele mogelijkheden, vaak wordt dit gedaan met een draaiende beweging zodat een lichte schaduwwerking ontstaat op het plafond. Sierpleister is een stucwerk waarbij steentjes van 1 tot 3 mm als een egale korrelige structuur worden aangebracht op veelal muren. Een zeer sterke afwerking voor binnen en buiten, vaak gebruikt in ruimten waar veel `stootgevaar´ bestaat zoals bijkeukens, trappengat, gang of schuur.

Naar wens maakt onze stucadoor gebruik van spachtelputz, krachtige kunstharsdispersie met een mineraal gebonden korrel in verschillende diktes. Uiteraard kunnen wij al uw stucplafonds afwerken met een zeer uitgebreide keuze aan schitterende ornamenten, lichtschelpen en lijstversiering


Offerte aanvragen