Tegelen


Tegelen is naast het stucadoren een hoofdmoot van JP Goes - De Hoop, op het gebied van tegelwerken hebben we een ruime ervaring. We hebben ons gespecialiseerd in het tegelen, of het nu tegelvloeren zijn, wanden, keukens of zelfs badkamers om te tegelen, alles wat te maken heeft met tegelen kunnen we ons specialisme tot uitvoering brengen. Ook gerelateerde werkzaamheden die aansluiten op tegelen kunnen we voor u tot uitvoering brengen in projecten.

Keuken, badkamer, washok of garage, overal zetten wij vakkundig uw tegelwerk. Graag adviseren wij u tijdens een persoonlijk bezoek aan uw woning over de juiste keuze. Soms is het namelijk beter oude tegels te verwijderen, terwijl soms kosten kunnen worden bespaard door de tegels over de oude laag te zetten. Ook in materiaalkeuze, voegwerk en onderhoud bestaan uiteenlopende mogelijkheden die wij graag met u doornemen.

Via JP Goes - De Hoop is praktisch alles leverbaar. U heeft bij de aan ons bedrijf verbonden groothandels onnoemelijk veel keuzemogelijkheden. Wanneer u uitgezocht heeft wat u wenst, dragen wij zorg voor het transport, het zetten en afwerken van het tegelwerk.Ontwerp


Vermeldenswaardig is ook de mogelijkheid om uw gehele badkamer samen met u te ontwerpen! Uiteraard kunnen wij ook uw toilet, bad of douche installeren en met schitterend tegelwerk en `oogverblindend´ halogeenlicht afwerken. U vindt diverse voorbeelden van door ons gezet tegelwerk, geïnstalleerde keukens en badkamers in onze fotogalerie.

Op het gebied van tegelen kan JP Goes - De Hoop u perfect van dienst zijn. Voor zowel nieuwbouw, onderhouds- en restauratie werkzaamheden kan JP Goes - De Hoop zijn kwaliteiten tot uiting laten komen. We weten wat ons te doen staat, we streven naar kwaliteit.


Offerte aanvragen