Woningaanpassingen


JP Goes - De Hoop is gespecialiseerd het aanpassen van woningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Ons bedrijf levert een complete reeks van diensten en producten. Vakkundige medewerkers zetten zich dan ook in voor individueel maatwerk. JP Goes - De Hoop realiseert zich als bedrijf hoe belangrijk de vertrouwde omgeving is voor mensen met een lichamelijke of een chronische ziekte.

Met die gedachte gaan onze medewerkers te werk en dragen we er graag aan bij dat deze mensen zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven functioneren. En zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Immers iedereen heeft behoefte aan zelfstandigheid en vrijheid in beweging zonder afhankelijk te moeten zijn van andere mensen.


De toegang van uw woning

De toegankelijkheid van de woning kan op verschillende manieren worden verbeterd. Hieronder enkele voorbeelden:
- Verbreden van de toegangsdeur.
- Monteren van een plateaulift.
- Nivelleren van drempels.
- Aanpassen van het straatwerk.


Beperkingen


We realiseren voor dit soort mensen in en om het huis allerlei aanpassingen, het kan gaan om het toilet, badkamer, keuken, slaapkamer en alle andere ruimtes in huis alsook buiten kunnen we aanpassingen verrichten. We kunnen voor u op een rij zetten hoe we de woning veiliger, toegankelijker en comfortabeler kunnen maken. Tevens funcitoneren we als een centraal aanspreekpunt om de totale aanpassing kunnen verzorgen.

Het resultaat: een compleet advies en een offerte op maat voor iedere woning. Ook voor deelrpojecten als bijvoorbeeld slechts het aanpassen van de wc kunt u ons als bedrijf inschakelen. We staan graag klaar voor u.


Offerte aanvragen